Вкладники банку "Київ" забарикадували центральний офіс

П'ятниця, 20 лютого 2009, 11:22

Вкладники банку "Київ" забарикадували центральний вхід у відділення банку на вул. Б. Хмельницького і перекрили рух. Про це повідомляє видання "Дєло".

20 лютого повинна була пройти зустріч ініціативної групи вкладників з тимчасовим адміністратором Анатолієм Степаненко. Ще 11 лютого уповноважені тимчасового адміністратора Володимир Паламар та Ірина Жабская повідомили, що зустріч пройде 20 числа.

Але до ініціативної групи вийшла охорона банку і провела їх в будинок "Київпроекту". Там з ними зустрівся колишній керівник банку "Київ" Віктор Марченко, так як тимчасовий адміністратор Степаненко з незрозумілих причин відмовився це робити.

Марченко повідомив ініціативній групі, що внески будуть видаватися протягом півроку. Для цього навіть виділено 500 млн. грн. Але ці гроші отримають тільки ті, у яких термін депозитів закінчився до 9 лютого, коли була введена тимчасова адміністрація. На запитання вкладників, що робити тим, у кого термін дії депозитів ще не закінчився, Марченко просто розвернувся і залишив приміщення.

Розгніваний вкладники перекрили головний вхід в будівлю банку. Після цього вони встали на "зебрі на проїжджій частині по вул. Хмельницького і перекрили рух автотранспорту, повідомляє видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!