МВФ сподівається на Україну

Четвер, 4 грудня 2008, 16:18
 

Президент Віктор Ющенко висловлюється за ефективне співробітництво Міністерства фінансів, Міністерства економіки і Національного банку України (НБУ) у виконанні домовленостей, пов'язаних з наданням кредиту Міжнародним валютним фондом (МВФ).

Про це Ющенко сказав у ході зустрічі з головою НБУ Володимиром Стельмахом, міністром фінансів Віктором Пинзеником у Києві в четвер, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У зустрічі також брали участь голова місії МВФ Джейла Пазарбашіоглу, перший заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак і заступник голови секретаріату президента Андрій Гончарук.

Як сказав на початку зустрічі президент України, планується обговорити ситуацію в банківському секторі, на валютному ринку, а також в низці інших сфер, у тому числі нафтогазовій галузі.

Реклама:

Ющенко висловив Пазарбашіоглу подяку за надання Україні Міжнародним валютним фондом кредиту.

Голова місії МВФ, у свою чергу, сказала: "Наш погляд на розвиток ситуації в Україні оптимістичний, ситуація розвивається в необхідному напрямку, а економіка проходить період коректив і пристосування до нових умов".

Вона відзначила, що МВФ сподівається, що в Україні наступить період стабільності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: