Литвин вважає, що Стельмаха поки що не звільнятимуть

Неділя, 21 грудня 2008, 13:40
 

Верховна Рада на наступному тижні може заслухати інформацію голови Національного банку України про ситуацію у фінансовій сфері, але кадрових питань, імовірніше за все, ставити не буде.

Про це журналістам в суботу сказав спікер парламенту Володимир Литвин в Іванкові Київської області, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна". 

"Що стосується кадрових змін, то зрозуміло, що на вході і на виході в кадровому питанні з цього приводу (звільнення голови НБУ Володимира Стельмаха) стоїть президент України. Тільки за його поданням можна звільняти, за його представленням, можна розглядати питання про призначення (голови НБУ ) ", - сказав спікер

При цьому Литвин відзначив, що в ході дискусій, що стосуються дій керівництва голови парламенту і кадрових змін, необхідно робити все, щоб не нашкодити, "щоб це не призвело до подальшого обвалу гривні".

Крім того, Литвин повідомив, що в понеділок проведе зустріч з президентом України та прем'єр-міністром для обговорення того, які рішення необхідно прийняти на наступному пленарному тижні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!