На "Сумському хлібокомбінаті" відбувся силовий конфлікт

П'ятниця, 17 жовтня 2008, 17:26
 

В Сумах на підприємстві стратегічного значення ВАТ "Сумський хлібокомбінат" відбувся силовий конфлікт.

Про це повідомляє інформ-агенство "Уніан".

Як повідомив агенству заступник діючого голови правління заводу з правових питань Анатолій Романюк, на території підприємства з'явилося близько 40 молодих людей спортивної статури, які назвалися представниками нового власника підприємства.

За словами пана Романюка, ці молоді люди ногами вибили двері до його кабінету, а також до кабінету голови правління компанії, розрізали болгаркою сейфи і вилучили з них усі документи.

Реклама:

Приблизно о 8:30 на підприємство прибуло керівництво сумської міської й обласної міліції на чолі з начальником УМВД України в Сумській області Володимиром Горпинченко.

За його наказом о 9:15 прохідна і ворота підприємства були взяті під охорону Державною службою охорони, а також представниками патрульно-постової служби Сум.

Як повідомив в.о. голови правління ВАТ "Сумський хлебокомбинат" Анатолій Кисиленко, акціонерами заводу є біля тисячі людей, причому 50% акцій належать йому, а близько 36% - його колишньому партнерові з бізнесу депутату Сумської міської ради Сергію Колесникову. Саме з діями з боку останнього пан Кисиленко пов'язує події, які відбуваються на підприємстві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!