Попередні роботи на НСК "Олімпійський" завершаться в кінці року

Четвер, 4 вересня 2008, 16:29

Всі попередні демонтажні роботи на Національному спортивному комплексі (НСК) "Олімпійський" будуть завершені до кінця цього року

Про це повідомив головний інженер АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" Олександр Галицький на прес-конференції в четвер, пише агентство "Інтерфакс Україна".

Він нагадав, що демонтажні роботи на НСК "Олімпійський" розпочалися 7 липня. Перший етап планувалося завершити у вересні. Зокрема, цей етап передбачає демонтажні роботи на нижньому й верхньому ярусі трибун.

Наступний етап передбачає демонтаж входів і виходів на стадіон: щаблів, воріт, а також футбольного поля й легкоатлетичних доріжок.

Реклама:

До того ж, передбачається демонтувати адміністративні будинки, туалети, адміністративні системи й спорудження.

Міністр у справах сім'ї, молоді й спорту Юрій Павленко повідомив, що підготовчі демонтажні роботи на НСК "Олімпійський" ведуть 11 українських компаній. Загальна вартість демонтажних робіт - близько 150 млн. грн. Вартість робіт, які виконує "Київміськбуд", складе близько 10 млн. грн, "Мостобуд" - 38 млн. грн.

Галицький повідомив, що на сьогодні в демонтажних роботах щодня беруть участь 150 робітників, однак очікується, що в найбільш напружені дні їхня кількість досягне 5 тис.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!