НКРЕ збільшила ціни на газ для населення на 13-14%

Четвер, 7 серпня 2008, 12:13
Національна комісія регулювання електроенергетики (НКРЕ) України на черговому відкритому засіданні в четвер переглянула розміри відпускних цін на природний газ для побутових абонентів, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

 Перегляд обумовлений зміною тарифів регіональних підприємств по газопостачанню й газифікації на транспортування й поставку природного газу - складовими відпускних цін на газ для населення.

Затверджені комісією відпускні ціни на природний газ для побутових абонентів на 13-14,1% більше діючих.

Нові розміри відпускних цін на природний газ для населення набудуть чинності з 1 вересня 2008 року, якщо Міністерство юстиції України за 10 днів до початку наступного місяця зареєструє відповідна постанова НКРЕ.

Як повідомлялося, уряд України наприкінці червня рекомендувало комісії з 1 липня 2008 року встановити нові відпускні ціни на природний газ для побутових абонентів з обліком середньозважених граничних рівнів, які на 8,3-13,8% вище діючих.

Реклама:
Нинішні відпускні ціни на природний газ для побутових споживачів, які НКРЕ затвердила наприкінці 2006 року, діють з 1 січня 2007 року. Населенню поставляється природний газ, що добувається на території країни, переважно державними підприємствами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: