На вітчизняному фондовому ринку індекс продовжує показувати консолідацію

Середа, 30 липня 2008, 18:45

За результатами торгів у середу, 30 липня, індекс ПФТС підвищився до 655,91 пункту, додавши 2.51%.

Як повідомляє "FundMarket" було укладено 376 угод, обсяг торгів склав 88 млн. грн., що майже удвічі менше результату у вівторок.

Аналітики інвестиційної групи "УНІВЕР" вважають, що для визначення "правильного" часу входу до ринку, можна скористатися технічним аналізом. Якщо проаналізувати графік індексу ПФТС (термін з 2004 року), то в районі 600-650 пунктів знаходиться ціла низка дуже сильних підтримок, які можуть спровокувати корекцію до падіння".

Нинішня ситуація на ринку в цілому підтверджує ці слова. Аутсайдером виявилася ВАТ Національна акціонерна страхова компанія "Оранта" (- 36,17%). Кращий результат показало ВАТ "Крименерго" (+ 24,44%). Лідерство за обсягами у ВАТ "Центренерго" - 6 млн. грн.

Реклама:

Загальний попит склав 216,40 млн. грн., змінившись на + 4,63%.

Експерти FundMarket відзначають, що через відсутність достатньої кількості гравців, а отже й капіталу на ринку, індекс ПФТС продовжить показувати консолідацію й велику залежність від руху закордонних платформ.

У середу російський ринок акцій уперше за останні шість торговельних днів порадував інвесторів впевненим зростом. Станом на 17:00 за московським часом індекс РТС додав 2.6%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!