Тайванці виграли перший бій за "Олімпійський"

Четвер, 24 липня 2008, 15:16

В середу, 23 липня, окружний адміністративний суд Києва залишив без розгляду заяву Генеральної прокуратури України про перевірку законності участі тайванської компанії Archasia Design Group Limited у конкурсі з визначення кращої проектної пропозиції про реконструкцію НСК "Олімпійський" у Києві.

Таким чином, на думку представника компанії Archasia, Генпрокуратура не вважає протиправним рішення журі про визнання переможцем конкурсу компаніії Archasia Design Group Limited, повідомляє агентство  "Лігабізнесінформ".

"У свою чергу, Archasia Design Group Limited як єдиний легітимний переможець конкурсу вітає перемогу законності й наполягає на своїй готовності продовжити переговори з метою швидкого й ефективного вирішення питання реконструкції НСК "Олімпійський", - заявив він.

В червні цього року Генеральна прокуратура опротестувала рішення конкурсу з визначення кращої проектної пропозиції щодо реконструкції НСК "Олімпійський", а Міністерство у справах сім'ї, молоді та спорту  відмінило рішення по переможцю конкурсу.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!