Archasia Desigh Group Ltd оскаржила відсторонення від реконструкції НСК "Олімпійський"

П'ятниця, 11 липня 2008, 12:48

Компанія Archasia Desigh Group Limited (Тайвань) оскаржила в адміністративному суді відсторонення компанії від виконання робіт з реконструкції "Олімпійського".

Про це агентству "Інтерфакс-Україна" повідомили в юридичній компанії "Василь Кисиль і партнери".

Разом з тим ні в компанії "Василь Кисиль і партнери", ні в Archasia Desigh Group Limited не повідомили подробиць по даному позову.

Раніше Archasia Desigh Group Limited заявляла про відсутність юридичних підстав для визначення нової компанії на реконструкцію стадіону.

Реклама:

Разом з тим з посиланням на адвоката юридичної компанії "Василь Кисиль і партнери" Віктора Пророка повідомлялося, що Archasia Desigh Group Ltd не виключає можливості звернення до суду у випадку неправомірних дій Міністерства сім'ї та молоді.

Пророк також додав, що відповідно до українського законодавства, Генеральна прокуратура не може опротестувати рішення журі конкурсу про вибір компанії для проведення реконструкції НСК "Олімпійський".

Як раніше повідомлялося, Генеральна прокуратура звернулася в Господарський суд Києва із проханням визнати недійсним інвестиційний договір про реконструкцію спортивного павільйону НСК "Олімпійський" з будівництвом на території комплексу 12-поверхового будинку.

Крім того, Пророк також відзначив, що розмови про те, що компанія не може надати документи, які підтверджують її легалізацію, не відповідають дійсності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!