Ющенко пропонує розширити перелік витрат у держбюджеті-2008

П'ятниця, 11 липня 2008, 11:22

Президент України у проекті змін до державного бюджету на 2008 рік, який він вніс у парламент 10 липня, пропонує розширити перелік видатків.

Зокрема, Ющенко передбачив видатки на експеримент з будівництва житла, підвищення якості освіти, на невідкладні заходи щодо забезпечення інформаційної безпеки України, повідомляє агентство "Інтерфакс Україна".

Відповідний проект закону про внесення змін до держбюджету-2008 зареєстрований у Верховній Раді 10 липня. Суми видатків зазначені в кінцевих положеннях проекту закону.

Крім того, пропонується виділити кошти на розвиток історико-культурного заповідника "Гетьманська столиця" й розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури смт. Батурин, будівництво меморіалу жертвам Голодомору.

Реклама:

Проектом також передбачається виділення коштів на забезпечення приміщеннями судів, побудову нового приміщення для Полтавської обласної бібліотеки ім. Панаса Мирного.

Президент пропонує видатки на компенсацію НАК "Нафтогаз Україна" різниці між цінами закупівлі імпортованого природного газу і його реалізації у 2006 році.

Також пропонується виділити кошти для формування державного продовольчого резерву Аграрним фондом, добудування Дністровської ГАЕС і комплексну реконструкцію, розширення й технічне переоснащення підприємства "Міжнародний аеропорт "Донецьк".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: