Vanco спростувала інформацію про звернення до арбітражу

Четвер, 10 липня 2008, 11:47

Компанія Vanco Prykerchenska Ltd. спростувала інформацію про звернення до Арбітражного інституту Торговельної палати Стокгольма в рамках суперечки з урядом України.

Інформацію про звернення компанії до міжнародного суду в середу озвучив перший заступник Міністра юстиції Євгеній Корнійчук.

"Компанія Vanco Prykerchenska не починала арбітражну процедуру в Арбітражному інституті Торговельної палати Стокгольма через те, що 5 липня 2008 року було отримано офіційного листа від першого заступника Міністра юстиції Євгена Корнійчука з проханням продовжити 60-денний строк для проведення передарбітражних консультацій", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у прес-офісі компанії.

Vanco Prykerchenska повідомила Кабінет міністрів України про готовність піти на зустріч уряду й продовжити термін для проведення передарбітражних консультацій за умови, що Кабмін до 11 липня 2008 року в письмовій формі підтвердить повноваження Корнійчука на проведення переговорів, уточнили у прес-офісі.

Реклама:

"Наступного тижня компанія Vanco Prykerchenska зробить офіційну заяву про статус передарбітражних консультацій з урядом України або про початок арбітражного процесу відповідно до угоди про розділ продукції", - повідомив співрозмовник агентства.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!