Німецька компанія побудує в Запорожжі великий торговий центр

Середа, 25 червня 2008, 18:20

Німецька компанія "Метро Груп Ассет Менеджмент Україна" планує побудувати в Запоріжжі великий торговий центр загальною площею 40 тис кв м

Як передає "Інтерфакс-Україна" , питання про виділення земельної ділянки для торгового центру було винесено на сесію Запорізької міськради в середу.

Представники німецької компанії розповіли депутатам про свої наміри. "У торговому центрі буде приблизно 100 магазинів. Кожний житель міста одержить все, що йому необхідно. Такого торгового центру немає ніде в Україні, навіть в Києві", - відзначив начальник юридичного департаменту німецької компанії.

За його словами, і під час будівництва, і після відкриття центру запорожці будуть забезпечені великою кількістю робочих місць. "Сучасний центр підвищить рівень життя жителів Шевченківського району Запоріжжя", - завірив він.

Реклама:

Для депутатів інформація про центр була не новою, вже рік питання про виділення ділянки для його будівництва обговорювалося в депутатських комісіях. Тому рішення по відводу землі для будівництва було прийнято практично одноголосно.

"Метро Груп Ассет Менеджмент Україна" - підрозділ Metro Group, одного зі світових лідерів торгівлі.

Обіг компанії становить 60 млрд євро в рік. Metro Group має кілька напрямків діяльності. Одне з них - Metro Cash&Carry.

Також компанія має мережу сервісних центрів у сферах логістики, інформаційних технологій, нерухомості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!