НАСК "Оранта" призупинила компанію по медичному страхуванню

Четвер, 19 червня 2008, 18:27

Національна акціонерна страхова компанія  (НАСК) "Оранта" на певний час призупинила компанію, яка спеціалізується на медичному страхуванні.

Ми призупинили (створення компанії)....на кілька місяців", - сказав в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" голова наглядацької ради НАСК "Оранта" Олег Спілка.

За його словами, таке рішення прийняте у зв'язку з тим, що до теперішнього часу Верховна Рада не визначилася з концепцією медичного страхування в Україні.

Розробленим законопроектом про внесення змін у закон "Про страхування" передбачається, що медичне страхування будуть здійснювати компанії, що спеціалізуються на страхуванні життя.

Реклама:

Якщо ця норма буде прийнята, то "смислу створювати окрему медичну компанію не має, якщо буде ухвалене рішення, що цей вид страхування будуть здійснювати ризикові компанії, то така компанія буде створена...", сказав Спілка.

Він також повідомив, що НАСК "Оранта" почала активно розвивати внутрішній медичний департамент.

НАСК "Оранта" входить у трійку найбільших українських компаній класичного страхування. У цей час компанія має майже 700 структурних підрозділів в обласних центрах, містах і районах України. Її агентська мережа нараховує більше 7 тис. страхових агентів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!