Виставка "Агро-2008" допомогла аграріям з покупкою техніки

Середа, 18 червня 2008, 17:48

Під час виставки "Агро-2008" в Києві вітчизняні сільськогосподарські машинобудівні підприємства Міністерства промполітики України уклали 464 договори на продаж 1 786 одиниць техніки.

Як повідомляє "Лігабізнесінформ" з посиланням на прес-службу Мінпромполітики, безпосередньо на виставці-ярмарку придбані 130 машин на 22 млн.грн., у тому числі - 10 зернозбиральних комбайнів і 20 тракторів.

Укладені 464 договорів на продаж 1 786 одиниць техніки на суму 76,6 млн.грн., складені 2 106 протоколів намірів по реалізації 4 058 одиниць устаткування на суму 116,2 млн.грн.

У виставці брали участь 96 вітчизняних підприємств сфери діяльності Міністерства промислової політики, що провадять сільгосптехніку для АПК і обладнання для переробки сільгоспсировини. Підприємства представили всі регіони України.

Реклама:

Зокрема, в експозиції підприємств було представлено більше 260 зразків найбільш сучасної техніки і обладнання для виконання комплексу робіт у рослинництві, тваринництві, птахівництві, а також широка гама обладнання для переробних галузей промисловості, нові зразки запасних частин і комплектуючих виробів для сільгосптехніки. У цілому було представлено більш 1 500 експонатів.

Цього року вперше виставлені новітні зразки техніки й устаткування для АПК, розроблені і поставлені на виробництво підприємствами галузі, у тому числі в рамках загальних виробництв із провідними іноземними фірмами. Презентацію своєї продукції здійснили 25 підприємств.

За даними промислового відомства, техніка, представлена на виставці-ярмарку "Агро-2008", пройшла повний цикл випробувань на українських машиновипробувальних станціях, успішно використовується в сільському господарстві України й поставляється на експорт.

Нагадаємо, в "Агро-2008", що проходила з 10 по 13 червня, брали участь більше 2,5 тис. представників галузі з України  з-за кордону.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!