Ситуація в "Енергоатомі" важкокерована

Середа, 11 червня 2008, 16:47

Екс-президент компанії "Енергоатом", народний депутат України Андрій Деркач вважає ситуацію в компанії "слабоуправляемой", що має всі ознаки небезпеки експлуатації енергоблоків ".

В інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу Деркач відзначив, що "практична відсутність на робочому місці президента компанії "Енергоатом", директорів Запорізької і Рівненської АЕС, згортання соціальних програм, зупинка будівництва житла, припинення виплат доплат до пенсій з лютого 2008 року сприяють створенню напруги в колективі атомників".

"Нинішні керівники Мінтопа і "смотрящие" за фінансовими потоками від БЮТ за допомогою Контрольно-ревізійного керування вживають активні спроби втягти галузь у політику, відволікти увагу від махінацій з поставками встаткування на атомні станції, вартість якого завищена в рази, створити умови для чергового банкрутства компанії "Енергоатом" і арешту рахунків", - сказав він.

"Подібний ентузіазм "державних ревізорів" і влада що притримує може звести нанівець кропітку роботу юристів компанії, які в листопаді 2007 року спромоглися вивести  НАЕК "Енергоатом" із процедури банкрутства, у якій він перебував протягом останніх 5-ти років", - вважає депутат.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: