Суд підтвердив, що Турчинов не має відношення до будівництва на Пейзажній алеї

Середа, 23 квітня 2008, 11:02
У середу Окружний адміністративний суд Києва підтвердив, що кандидат у мери Києва від БЮТу Олександр Турчинов не має жодного відношення до скандального будівництва на Пейзажній алеї.

Про такий результат розгляду позову Турчинова повідомив довірена особа кандидата Володимир Пилипенко, передає прес-служба БЮТу.

За його словами, суд встановив, що інформація, яку систематично поширювали заступник мера Ірена Кільчицька та інші посадовці Київської міської державної адміністрації, є недостовірною і не відповідає дійсності".

"Як вказано в рішенні суду, і Кільчицька, і КМДА не спромоглися надати жодного доказу на підтвердження своїх висловлювань", - зазначає прес-служба.

"Цікавим є той факт, що підтвердити свою позицію Кільчицька намагалася роздруківками з інтернет-сайтів сумнівного походження - так званої жовтої преси. Саме ці папірці і виявилося тими "беззаперечними доказами", якими оперувала посадовець та кандидат у депутати Київради Кільчицька", - сказав Пилипенко.

Реклама:

У зв'язку з цим, суд також установив, що, поширюючи недостовірні відомості щодо Турчинова, кандидат Кільчицька порушила законодавство про місцеві вибори.

"Цей факт є підставою для винесення їй у встановленому законом порядку попередження", - зазначив Пилипенко.

Він повідомив, що відповідна заява вже перебуває у ТВК міста Києва.

Пилипенко висловив сподівання, що це рішення суду змусить, нарешті, опонентів Турчинова перестати поливати його брудом.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!