Управляючий директор Світового банку Нгозі Оконджо-Івела завітає в Україну

Четвер, 17 квітня 2008, 11:23

Управляючий директор Світового банку Нгозі Оконджо-Івела перебуватиме в Україні з першим офіційним візитом 21-22 квітня 2008 р.

Про це повідомили ЕП в прес-службі представництва СБ в Україні.

Головною метою цього візиту є ознайомлення з досягненнями України в останні роки та обговорення подальшого розширення співпраці між Світовим банком та Україною. Керуючий директор Світового банку також обговорить із українськими урядовцями уповільнення глобального економічного розвитку та потенційні негативні наслідки для економіки України.

Візит почнеться 21 квітня у Львові, де пані Оконджо-Івела відкриє новий Центр інноваційних знань Світового банку у приміщенні Львівського національного університету ім. Івана Франка та зустрінеться з керівництвом міста й області.

Реклама:

22 квітня у Києві пані Оконджо-Івела планує зустрітися з прем'єр-міністром Юлією Тимошенко, віце-прем'єр-міністром Григорієм Немирею та Міністром фінансів Віктором Пинзеником.

Візит Оконджо-Івели до України розглядається Світовим банком як важливий крок у подальшому розширенні співпраці між Світовим банком та Україною.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!