Метро в Києві можна будет знайти на звук

П'ятниця, 11 квітня 2008, 14:35

До кінця травня всі входи до станцій метрополітену у Києві будуть обладнані звуковими орієнтирами, що сприятимуть орієнтуванню людей із вадами зору.

Як повідомляється на офіційному веб-порталі КП "Київський метрополітен", у першому кварталі цього року 16 звукових орієнтирів уже було встановлено на низці станцій метрополітену: "Дарниця" (обидва виходи), "Хрещатик", "Театральна", "Майдан Незалежності", "Площа Льва Толстого", "Золоті ворота", "Палац спорту", "Академмістечко", "Либідська" і "Кловська".

Для обладнання всіх входів до станцій метрополітену загалом придбають 76 спеціальних приладів.

Як інформує Київський метрополітен, його спеціалісти розробили проектну документацію на розміщення мультимедійних рекламних дисплеїв, аналогічних до вже встановлених на Сирецько-Печерській лінії на перегоні між станціями "Лук'янівська" та "Золоті Ворота", між станціями "Печерська" і "Дружби Народів".

Реклама:

КП „Київський метрополітен" уклало договір на встановлення аналогічних дисплеїв на перегонах між станціями "Театральна" і "Хрещатик", "Республіканський Стадіон" і "Площа Льва Толстого", "Майдан Незалежності" і "Площа Льва Толстого".

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!