Яценюк пропонує розібратись із Тимошенко і бюджетом в один день

Понеділок, 31 березня 2008, 15:54

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк пропонує розглянути програму діяльності уряду, зміни до бюджету та програму соціального розвитку України на 2008 рік протягом одного пленарного дня.

"Було б доцільно, щоб ці три законопроекти були розглянуті в один пленарний день", - сказав Яценюк, відкриваючи погоджувальну раду в понеділок.

"Тоді ми зберігаємо повністю всю логіку. По-перше, ми йдемо назустріч уряду і допомагаємо підвищити соціальні стандарти, які будуть відображені в законі про бюджет і кореспондуватися з відповідною програмою дій уряду", - сказав він.

"По-друге, ми матимемо чіткий план тих фінансових видатків, які будуть відображені як у законі про бюджет, так і в державній програмі соціально-економічного розвитку", - сказав Яценюк.

Реклама:

Окрім того, він запропонував у четвер прийняти законопроекти щодо регулювання діяльності України в рамках СОТ.

Яценюк додав, що згідно з регламентом, ці законопроекти не потребують внесення в порядок денний шляхом голосування і закликав депутатів реєструвати необхідні проекти законів, оскільки жоден із них не пройшов комітетів (на поточний момент зареєстровані лише два законопроекти).

Крім того, він запропонував у п'ятницю розглянути законопроекти, пов'язані з земельними відносинами.

Згідно з порядком денним, розданим перед погоджувальною радою, на вівторок у Верховній Раді запропоновано розгляд змін до закону про статус народного депутата в частині обмеження депутатських пільг та дострокового припинення повноважень народного депутата.

УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!