Ахметов продовжує купувати зв'язок

Вівторок, 25 березня 2008, 15:11

Компанія Ucomline Holding Limited (Кіпр), що належить SCM Limited,одержала дозвіл Антимонопольного комітету на придбання більш ніж 50% акцій у статутному капіталі телекомунікаційної компанії "ЦСС" (Одеса).

На даний момент групі СКМ уже належать 24% акцій даної компанії.

Як повідомили у прес-службі СКМ, після того, як усі формальності по оформленню угоди купівлі-продажу будуть завершені, ЦСС увійде до складу групи "Фарлеп-Оптіма Телеком". Планується, що угода буде завершена протягом наступних двох місяців.

"Ми абсолютно упевнені, що нове підприємство буде успішно інтегровано в телекомунікаційний холдинг "Фарлеп-Оптіма Телеком", що, у свою чергу, дозволить нам зміцнити позиції телекомунікаційного бізнесу СКМ на ринку фіксованого зв'язку України", - заявив глава наглядової ради "Фарлеп-Інвест", директор по розвитку бізнесу СКМ Ілля Архипов.

Реклама:

Раніше СКМ заявляв про приєднання до компанії "Фарлеп-Інвест" дочірніх підприємств: "Інтертел", ДП "Фарлеп" (Київ), ДП "Фарлеп" (Львів), ДП "Фарлеп" (Маріуполь), ДП "Фарлеп" (Миколаїв), ДП "Фарлеп-Крим" і ДП "Фарлеп-Харків".

ТОВ "ЦСС" - лідер у наданні послуг фіксованого зв'язку на території Одеси. Компанія контролює діяльність ряду підприємств в одеському і київському регіонах: "Цифрові комунікаційні системи" (Одеса), ТОВ "Телсі" (м. Іллічівськ), ЗАТ "Торгово-промисловий будинок "І.П.С." (Київ), ТОВ "Інтерком" (Київ) тощо.

ЗАТ "Сістем Кепітал Менеджмент" (СКМ) - інвестор, що володіє і керує активами в гірничо-металургійної, енергетичної, телекомунікаційної, банківської, страховий, медийной галузях, а також у сфері ритейла і нерухомості. Зокрема, у СКМ входять галузеві холдинги "Метінвест", ДТЭК, "Фарлеп-Оптіма Телеком", "СКМ Фінанс", "Сегодня Мультимедиа", "ТРК Україна", "ЕСТА Холдинг", "Український Рітейл" і ін. 90% акцій ЗАТ СКМ належить бізнесменові Рінату Ахметову.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!