Ахметов хоче запустити два телеканали

Середа, 19 березня 2008, 12:56

Компанія "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ) має намір запустити два телевізійних канали в поточному році - один із них буде новинним, а інший присвячений спорту.

Про це заявив директор із розвитку бізнесу компанії Ілля Архипов у своєму виступі на Четвертому українському інвестиційному саміті, організованому в рамках конференції Інституту Адама Сміта.

Як повідомляє ЛігаБізнесІнформ із посиланням на прес-службу СКМ, компанія має намір активно працювати в медійному секторі.

"Ми продовжуємо інвестувати в наш основний телевізійний канал - ТРК "Україна", на базі якого цього року збираємося запустити два нішові канали - спортивний і новинний" , - сказав Архипов.

Реклама:

"Причому ми зацікавлені не тільки в закупівлі якісного телевізійного контенту, але й у виробництві власної продукції", - додав він.

Архипов також зазначив, що в 2010 році СКМ має намір зайняти 8% телевізійного ринку України.

"За останні три роки частка нашого телевізійного бізнесу - невелика в порівнянні з іншими українськими медіа-групами - збільшилася приблизно з 3% до 6%. А до кінця 2010 року ми поставили собі мету досягти 8%", - відзначив він.

ЗАТ "Систем кепітал менеджмент" - найбільша керуюча компанія України, володіє і керує активами в гірничо-металургійній, енергетичній, телекомунікаційній, банківській, страховій, медіа, ритейлі та інших галузях і сферах економіки.

Група "СКМ" включає компанію "Метінвест", "Донбаську паливно-енергетичну компанію", "Фарлеп-Інвест", "Оптіма Телеком", компанію "СКМ Фінанс", "СКМ-Істейт", "ІГ "Сегодня", ТРК "Україна" і ТОВ "Український ритейл". Також "СКМ" є акціонером мобільного оператора "Астеліт", що працює під торговельною маркою life:).

90% акцій ЗАТ "СКМ" належить бізнесмену Ринату Ахметову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!