Тимошенко задоволена "плодами" свого уряду

Середа, 19 березня 2008, 10:40
Прем'єр Юлія Тимошенко задоволена першими результатами роботи уряду.

"Я би хотіла повідомити добру новину: в лютому ми вперше зафіксували зростання темпів ВВП", - сказала Тимошенко на початку засідання уряду в середу.

За її словами, в січні-лютому реальне зростання ВВП становило 5,8%, тоді як у січні-лютому 2007 року зростання було 4,9%.

"Це значить, що ми справді маємо прекрасну тенденцію", - сказала Тимошенко.

"Я би хотіла дати вам знання про рекордні цифри, зафіксовані вперше, - темпи зростання машинобудування становили 34,9%", - звернулась Тимошенко до міністрів.

Реклама:

"Це прекрасний показник, який дає відчуття, що ми маємо непоганий вигляд не тільки в сировинній площині. Все ж таки машинобудування - це кінцевий продукт, який дає відчуття, що ми працюємо в структурних реформах", - додала Тимошенко.

Вона звернула увагу на те, що в 2007 році зростання реальних доходів населення становило 12,8%, тоді як у січні цей показник дорівнював 23,4%.

"Ми поєднуємо три серйозних позитивних динаміки. Ми знову суттєво збільшуємо реальні доходи людей. Ми перемогли погану тенденцію і дістали суттєве зростання ВВП, чого не було в минулому році. І ми системно місяць за місяцем зменшуємо інфляцію", - зазначила Тимошенко.

"Це говорить про здоровий розвиток економіки і зростання доходів людей, яке не порушує макроекономічних показників. На макроекономічному рівні наша політика має позитивний вигляд", - сказала Тимошенко.

УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!