Сепаратистському місту перекривають газ

Середа, 27 лютого 2008, 16:53

Дочірня компанія "Нафтогазу" "Газ України" обмежила газопостачання "Сєверодонецькій ТЕЦ" через значну заборгованість.

Про це йдеться в повідомленні "Газ України", поширеному в середу.

"Через значну заборгованість перед ДК "Газ України" за спожитий протягом опалювального сезону 2007-2008 рр. природний газ обмежено газопостачання "Севєродонецької ТЕЦ", - ідеться в повідомленні.

"За період із 01.10.2007 р. це теплопостачальне підприємство заборгувало ДК "Газ України" понад 26,7 млн грн (рівень розрахунків становить 42%)", - додається в повідомленні.

На виконання доручень "Нафтогазу" і "Газу України", працівники "Луганськгазу" обмежили постачання природного газу "Севєродонецькій ТЕЦ" понад удвічі до мінімально допустимого технологічного рівня.

Реклама:

Загальна заборгованість підприємств ТКЕ перед ДК "Газ України" за спожитий протягом опалювального сезону 2007-2008 рр. (із 01.10.2007 р.) природний газ становить 2,152 млрд грн, а рівень розрахунків - 55%.

"Газ України" і надалі вимагатиме від керівників підприємств ТКЕ здійснення повних та своєчасних розрахунків за спожите паливо. У разі подальшого накопичення боргів поставки газу підприємствам ТКЕ будуть обмежені відповідно до рівня розрахунків.

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. №1729, забезпечення споживачів природним газом здійснюється за умови стовідсоткових розрахунків за нього.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!