За торговий центр перед "Олімпійським" Новінський може отримати 100 га

Вівторок, 26 лютого 2008, 13:42

За демонтаж торгово-розважального центру "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" ТОВ "Юджин" може отримати компенсацію у вигляді земельної ділянки площею 10 га в центрі столиці чи площею 100 га в межах міста.

Про це заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, повідомляє прес-служба адміністрації.

Всі варіанти компенсації, які сьогодні може запропонувати місто, будуть вартісно оцінені та зіставлені з вартістю витрачених "Юджином" на будівництво та демонтаж об'єкту коштів. Відповідно до цих розрахунків і буде виділятись ділянка.

"Ми прискіпливо ставимося до вирішення цього питання, оскільки хочемо, щоб усе було виконано правильно і юридично, і організаційно, і фінансово", - зауважив Голубченко.

Реклама:

"До 29 лютого "Київдержекспертиза" визначить вартість знесення об'єкта, відразу після отримання цих даних ми розпочнемо демонтаж", - додав він.

Голубченко зазначив, що за попередніми розрахунками знесення недобудованого об'єкта коштуватиме близько 30 млн грн. Роботи зі знесення виконуватиме ВАТ "Київметробуд", а фінансуватиме їх ТОВ "Юджин".

"Немає жодної підстави для побоювання, що місто не встигне реконструювати НСК "Олімпійський" чи демонтувати недобудований об'єкт біля стадіону", - заявив Голубченко.

"Ми працюємо в посиленому оперативному режимі, не відхиляючись від установленого строку" - додав він.

За словами Голубченка, процедура демонтажу "Троїцького" відбудеться згідно із запланованими строками - від початку березня.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!