Ахметов продасть частину SCM?

Вівторок, 26 лютого 2008, 10:19

У 2007 році SCM заробила 19 мільярдів гривень (близько 4 мільярди доларів). За інформацією газети "Дєло", причини п'ятикратного зростання прибутку SCM експерти бачать у тому, що Ринат Ахметов думає про продаж частини активів групи.

У той же час директор із розвитку бізнесу компанії "Онлайн Капітал" Михайло Ройко вважає, що діяльність компанії "стає більш прозорою".

Куди підуть мільярди SCM, вирішиться 14 квітня. На цю дату плануються загальні збори акціонерів SCM. Окрім розподілу прибутку, власники компанії затвердять результати фінансово-господарської діяльності й фінансової звітності товариства за 2007 рік.

Як повідомив раніше генеральний директор SCM Олег Попов: "У 2008 році ми сконцентровані на підвищенні якості корпоративного управління. Ми націлені на те, щоб цього року максимально наблизиться до обраної нами цільової моделі корпоративного керування, яка відповідає світовій практиці і є абсолютно інноваційною для України".

Реклама:

За підсумками 2007 року компанія "Метінвест Холдинг" (входить у групу SCM) посіла шосте місце у світі з виробництва залізорудної сировини (ЗРС), а в 2008 році має намір увійти в п'ятірку гірничорудних компаній світу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!