Тимошенко нацькує Генпрокуратуру на газових посередників

П'ятниця, 22 лютого 2008, 11:39

Уряд звернеться до Генеральної прокуратури України з проханням вивчити діяльність НАК "Нафтогаз" і "УкрГазЕнерго" у галузі поставок газу з можливим подальшим порушенням кримінальних справ.

Як передає УНІАН, про це повідомила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко журналістам відразу ж після повернення до Києва з Москви, де вона перебувала з робочим візитом.

"Уряд практично завершив перевірку НАК "Нафтогаз" і має повне уявлення про зловживання, які відбувалися в системі НАК "Нафтогаз" і "УкрГазЕнерго". Все це, безумовно, було поза законом, те, що вони робили, й так, як зловживали із газом, із грошовими ресурсами...", - сказала прем`єр.

Тимошенко повідомила, що уряд надішле відповідні листи до Генеральної прокуратури для вивчення ситуації на предмет порушення кримінальних справ.

Реклама:

"Особливо це ті люди, які господарювали в НАК "Нафтогаз" останніми роками", - зазначила вона.

9 січня цього року Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням створив Міжвідомчу комісію із питань перевірки фінансово-господарської діяльності НАК "Нафтогаз України", яку очолив перший віце-прем`єр-міністр України Олександр Турчинов. Комісія повинна була провести перевірку діяльності НАК за 2006-2007 роки в місячний термін.

УП

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!