Янукович обіцяє розібратися з кожним кілометром під землею

Понеділок, 3 грудня 2007, 14:32

Прем'єр-міністр Віктор Янукович заявив, що стосовно кожної шахти, на якій є лави глибиною понад 1000 метрів, будуть приймати окремі рішення.

"Буде відповідний підхід щодо кожної лави, щодо кожного горизонту. Тільки диференційований підхід, тому що існують різні гірничо-геологічні умови видобутку вугілля на різних шахтах", - сказав Янукович на брифінгу в Донецьку.

Водночас прем'єр зазначив, що на шахті ім. Засядька фахівці стикнулися з таким явищем, яке раніше не спостерігали, повідомляє прес-служба Кабінету Міністрів.

"Ми будемо працювати з фахівцями та вченими. Навіть із наукової точки зору дуже важливо провести цю роботу, тому що те, з чим сьогодні ми стикнулися, таких явищ ми раніше не спостерігали", - сказав Янукович.

Реклама:

"Або це такі гірничо-геологічні умови, можливо, це вихід важких глибинних газів на поверхню через розколи в корі землі - ми нічого не знаємо", - додав він.

Прем'єр зазначив, що про причини вибуху на шахті ім. Засядька експерти поки що нічого сказати не можуть, тому що немає доступу до місця аварії.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!