ДАІ піднімає ціни на свої послуги

Четвер, 8 листопада 2007, 14:58

Починаючи з 12 листопада цього року, тарифи на послуги, які надають громадянам та організаціям Державтоінспекція та експертна служба Міністерства внутрішніх справ, у середньому збільшаться на 30-40%.

Про це 8 листопада на прес-конференції в Києві повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Копитов.

Як передає "УНІАН", за його словами, у зв’язку із введенням нових тарифів вартість послуг збільшиться "на 10, на 20, на 30, максимум на 50 відсотків. У середньому на 30-40%". При цьому заступник міністра зазначив, що, починаючи з 2001 року, ці тарифи не переглядалися.

У свою чергу, присутній на прес-конференції начальник державного департаменту ДАІ МВС України Олександр Калинський зазначив, що очолювана ним установа ввела дві нові платні послуги, а саме: виїзд до торговельних організацій чи автосалонів, що займаються продажем транспортних засобів, із метою надання реєстраційних послуг коштуватиме 29 гривень; підготовка співробітниками ДАІ та замовлення документів для проведення реєстраційно-екзаменаційних операцій коштуватиме 10 грн.

Реклама:

Окрім того, він поінформував, що, наприклад, виготовлення комплекту номерних знаків для транспортного засобу коштуватиме 91,5 грн, оцінка одного транспортного засобу – 117 грн, оформлення реєстраційних документів транспортного засобу - 15 грн, відеозапис одного місця дорожньо-транспортної пригоди або одного транспортного засобу - 62 грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!