Ющенко доручив Черновецькому прибрати ігрові заклади

П'ятниця, 30 листопада 2007, 12:01

Президент Віктор Ющенко доручив Київській міській державній адміністрації винести за межі міста ігрові заклади.

Про це повідомила прес-служба Ющенка з посиланням на його зустріч із мером Києва Леонідом Черновецьким.

Ющенко вважає, що ігрові заклади повинні перебувати мінімум за 30 км від меж Києва.

Також президент доручив міськадміністрації терміново врегулювати ситуацію з будівництвом торгово-розважального центру "Троїцький" біля Національного спорткомплексу "Олімпійський" і забезпечити жителів міста спортивними майданчиками.

Реклама:

Крім того, Ющенко доручив Київміськадміністрації вжити заходів для припинення вирубки зелених насаджень у місцях новобудов, розробити план винесення за межі міста промислових підприємств, у стислий термін установити пам'ятник журналістові Георгію Гонгадзе й Меморіал пам'яті жертв голодоморів.

Доручення президента також стосуються роботи музеїв народної архітектури й побуту в Пирогово, образотворчого мистецтва й "Київська фортеця".

Також Ющенко обговорив із Черновецьким питання про потреби релігійних організацій, про відродження храмів і про будівництво Кільцевої дороги.

Нагадаємо, експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що поздоровлення мера Києва Леоніда Черновецького із днем народження від імені глави Секретаріату президента Віктора Балоги, а не президента Віктора Ющенка, є поганим знаком для мера.

Київміськадміністрація вивчає можливість винесення ігрових закладів за межі міста.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!