Керівників ЖЕКів перевірять на детекторі брехні

Середа, 28 листопада 2007, 18:24

Про необхідність перевірити всіх начальників міських ЖЕКів на детекторі брехні повідомив у понеділок мер Леонід Черновецький.

Нововведення міський голова пояснив так: останнім часом до кол-центру надходить надто багато скарг щодо роботи ЖЕКів. Перевірятимуть усіх - новопризначених начальників і тих, хто претендує на цю посаду, пообіцяв Черновецький.

Артур Шафаренко, 42 роки, начальник ЖЕКу N904, що по вул. Клименка у Солом'янському р-ні, підтримує ініціативу міського голови. Та каже, що поки що перевірку не проходитиме. Чоловік бачив детектор брехні лише по телевізору.

- Пройду такий тест, щойно виникне потреба. Або якщо отримаю наказ від керівництва мерії, - обіцяє Артур Шафаренко. - Детектор не змінить роботу київських ЖЕКів. Що запитуватимуть під час цієї перевірки, я уявляю собі так: чи лазить начальник по підвалах, горищах, чи заходить до квартир? Можуть поцікавитися, чи бере хабарі, чи лається на роботі. Тут і не збрешеш, і правди не скажеш. Бо коли десь труба прорве, то лаються всі.

Реклама:

Поки що пройти тест на профпридатність погодилися лише двоє начальників ЖЕКів зі 149 комунальних підприємств міста.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!