Покровська районна рада висловила недовіру Рибачуку

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 15:29

В п"ятницю на засіданні Покровської районної ради було висловлено недовіру голові Покровської райдержадміністрації В’ячеславу Рибачуку.

Про це говорится в прес-релізі, текстом якого володіє "ЕП".

За прийняття відповідного рішення проголосувало 23 з присутніх 45 депутатів райради. Решта – 18 проголосували проти.

Нагадаємо, що 23 серпня цього року під час громадських слухань жителів селища Просяна було ухвалено Резолюцію, яка містила звернення до голови РНБО та прем’єр-міністра з вимогою подати на розгляд президента пропозицію щодо введення у смт Просяна надзвичайного стану у зв’язку з складною екологічною ситуацією, пов’язаною з відсутністю у селищі питної води.

Реклама:

Учасники зборів, серед яких були присутні депутати Покровської районної ради від Партії регіонів, БЮТ та НСНУ, запропонували також підняти питання про висловлення недовіри голові Покровської райдержадміністрації В’ячеславу Рибачуку у зв’язку з незадовільним виконанням обов’язків, покладених на нього державою. Проте під час позачергового засідання Покровської районної ради 5 вересня депутати більшістю голосів перенесли розгляд цього питання на місяць.

Разом з тим 4 жовтня, на засіданні колегії Дніпропетровської облдержадміністрації виконуючий обов’язки голови ОДА Віктор Бондар повідомив, що 8 голів райдержадміністрацій області, серед яких також і голова Покровської РДА Рибачук, подали заяви про звільнення з посад за власним бажанням.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!