Семенюк вже кричить про політичні репресії

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 17:58

Голова Фонду державного майна Валентина Семенюк вважає, що пропозиції президента Віктора Ющенка щодо подальшого перебування її на посаді, направлені до РНБО є доказом того, що проти неї здійснюються політичні репресії.

Про це Семенюк заявила журналістам, повідомляє прес-служба Соцпартії.

“Я можу пояснити таке втручання президента в процес приватизації тим, що проти мене як члена СПУ починають чинити політичні репресії", - сказала вона.

"Як керівник Фонду, який проводить прозорі конкурси, не допускає розбазарювати державне майно, я невигідна секретаріату президента. Не вигідна я оточенню президента і як представник партії, яка в першу чергу всі свої дії спрямовує на соціальний захист і дотримання законодавства", - додала Семенюк.

Реклама:

На її переконання, соціалістів "не пустили у парламент саме тому, що дуже хочеться роздавати підприємства за безцінь і своїм, як це було раніше при ваучерній приватизації, порізавши підприємства на металолом або перетворивши їх на склади".

"Я не тільки не дала красти державне майно, а й змусила в повній мірі платити за те майно, яке Фонд продає, наголошую, на відкритих і прозорих конкурсах", - сказала Семенюк.

"Я прекрасно знаю, які вказівки і за якими підписами давалися при приватизації державного майна до мого приходу у Фонд і які наслідки це мало для держави. Я вважаю, що ці документи повинні врешті-решт стати відомі громадськості”, - додала вона.

Як відомо, раніше прес-служба СПУ оприлюднила проект рішення РНБО, яким рекомендується звільнити Семенюк з посади.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!