"Газ України" звинувачує Авакова у зриві опалювального сезону

Середа, 31 жовтня 2007, 15:44 -

ДК "Газ України" звинувачує харківського губернатора Арсена Авакова у зриві опалювального сезону в п’яти районах Харківської області: Куп’янському, Шевченківському, Дергачівському, Барвінківському і Золочивському. Про це повідомив на прес-конференції голова ради директорів ДК "Газу України" Сергій Зубов.

За його словами, опалювальний сезон у цих районах не розпочався і не почнеться через структури Авакова, а саме через погану платіжну дисципліну підприємства "Дирекція розвитку інфраструктури території".

За словами Зубова, це підприємство було створено за участі Арсена Авакова. До 1 жовтня воно розрахувалось із "Газом України" лише на 27% і тільки після 29 жовтня, виплативши близько 8 млн. грн. боргу, збільшило рівень розрахунків до 76%.

В той же час Зубов відзначив, що за даними "Газу України" населення в зазначених п’яти районах розрахувалося за газ на 100%.

Реклама:

Зубов також повідомив, що "Газ України" має намір відключити харківську ТЕЦ-5, заборгованість якої перед очолюваною ним компанією становить близько 11 млн грн.

Також за словами Зубова, підприємствам, які розрахувалися за газ, спожитий у 2007 році на 90%, "Газ України" і надалі буде відпускати газ у запланованих обсягах.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: