Asus виводить на ринок України "субноутбук" за $350

Середа, 3 жовтня 2007, 11:52

Найбільший постачальник ноутбуків в Україні Asus виводить на ринок нову лінію пристроїв Еее РС, вартість яких становитиме усього $350.

Це в два рази нижче середньої ціни ноутбуків в Україні. Конкуренти компанії поки не планують створювати аналогічні моделі, що, на думку експертів, викликано очікуваною низкою маржинальністі продажів Еее РС.

Як повідомив керівник продакт-центру представництва Asus Євгеній Севериновський, у листопаді субноутбуки Еее РС з'являться в Україні.

Реклама:

Модель комплектується 7-дюймовим дисплеєм і флеш-накопичувачем на 2, 4 або 8 Гб. Обсяг оперативної пам'яті - 512 Мб або 256 Мб. Субноутбук є малогабаритним - 22,5х16х3,2 див, вага - 900 г.

Asus - світовий виробник комп'ютерів і споживчої електроніки з виробничими потужностями в Тайвані і Китаї. Оборот у 2006 році - $16,5 млрд. В Україні працює більш десяти років.

Сфера застосування Еее РС обмежена, оскільки він має низьке розширення екрану і невеликий обсяг жорсткого диска, відзначає маркетинг-менеджер з IT-продукції представництва Samsung Сергій Корогод. "Але модель цікава завдяки дешевизні і невеликій вазі", - визнає він.

Деньги.UA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!