У Шуфрича куплять авто в "АвтоКрАЗу"

Середа, 24 жовтня 2007, 10:53

Холдингова компанія "АвтоКрАЗ" на початку жовтня виграла тендер на поставку автомобілів Міністерству з надзвичайних ситуацій і захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

Про це журналістам повідомила прес-служба підприємства.

"Ми вже почали відвантаження автомобілів", - сказав він.

Зокрема, "АвтоКрАЗ" поставить МНС 25-тонні автомобільні крани КТА-25 на повнопривідному шасі Краз-63221.

Реклама:

Кількість прес-служба не уточнила.

Ці автокрани на шасі КрАЗ володіють рядом переваг: високою несучою здатністю автомобільного шасі, прохідністю й стабільністю, економічністю, простотою й надійністю, високою вантажопідйомністю.

При цьому капотне компонування КрАЗів полегшує доступ до обслуговування двигуна при складеній і опущеній у транспортне положення стрілі, дає змогу простіше й надійніше закріплювати гак у передній частині автомобіля.

При технічному обслуговуванні двигуна не потрібен відвід стріли крана убік, що, на відміну від безкапотних автомобілів-аналогів, надає додаткові зручності водієві.

Нагадаємо, у вересні "АвтоКрАЗ" виробив 407 автомобілів.

"АвтоКрАЗ" спеціалізується на виробництві 28 базових моделей кар'єрних самоскидів, бортових автомобілів, лісовозів, сідельних тягачів, автомобілів підвищеної прохідності для армії, а також установок для обслуговування видобутку нафти й газу й більше 400 комплектацій автомобільної техніки.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!