Росіяни не квапляться давати гроші Дніпропетровську

Вівторок, 23 жовтня 2007, 10:58

В.о. голови Дніпропетровської облдержадміністрації Віктор Бондар заявив про відтягування російськими акціонерами "Дніпрогазу" підписання угоди про надання допомоги постраждалим від вибуху газу в Дніпропетровську.

Про це Бондар сказав в понеділок на брифінгу у Дніпропетровську, повідомляє УНІАН.

За його словами, сьогодні представники ЗАТ "Комплексні енергетичні системи" (Росія) згідно з попередньою домовленістю, мали прибути до Дніпропетровська та підписати відповідну угоду з Дніпропетровською ОДА.

Бондар наголосив, що натомість сьогодні російська сторона надіслала свій варіант угоди про матеріальну допомогу постраждалим.

Реклама:

Губернатор Дніпропетровщини підкреслив, що його цей варіант угоди не влаштовує, оскільки в ній залишається спірним питання про механізм перерахування коштів російськими акціонерами "Дніпрогазу".

"Я вважаю, що таким чином російська сторона відтягує час підписання угоди скорішої адресної виплати коштів постраждалим в результаті вибуху газу у Дніпропетровську", - зазначив Бондар.

Як повідомлялося, 20 жовтня після переговорів з президентом холдингу "Комплексні енергетичні системи" (російський акціонер "Дніпрогазу") Михайлом Слободіним Бондар повідомив, що російський акціонер у понеділок, 22 жовтня, підпише угоду про виплату матеріальної допомоги сім’ям загиблих та постраждалих в результаті вибуху газу у Дніпропетровську.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!