"Економічна правда" стартує проект "Фондові перегони"

Вівторок, 23 жовтня 2007, 17:29

"Економічна правда" стартує проект "Фондові перегони". Метою проекту є популяризація інститутів спільного інвестування в Україні.

До участі в проекті запрошуються Компанії з управління активами, які керують публічними фондами, та прагнуть і в подальшому налагоджувати контакт з приватними інвесторами та сприяти розвитку інститутів спільного інвестування в Україні.

Проект "Фондові перегони" має на меті організувати інтелектуальні змагання серед аналітичних підрозділів компаній. Кожна компанія отримає 1 млн. віртуальних грн. на свій рахунок та змогу формувати портфель акцій з найбільш ліквідних цінних паперів, які входять до лістингу Першої фондової торгівельної системи.

Проект розраховано на широку аудиторію – усіх, хто цікавиться фондовим ринком та інвестуванням у цінні папери. "Фондові перегони" нададуть змогу вивчити закони, функціонування українського фондового ринку.

Реклама:

Протягом усього періоду дії проекту і надалі, на порталі epravda.com.ua, буде створено окремий розділ присвячений фондовому ринку в Україні та розвитку інститутів спільного інвестування.

http://funds.epravda.com.ua/

 

Контактна інформація:

Євген Шпитко

kuaproject@gmail.com

8-067-231-95-58

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!