У Рудьковського підготували ЖКГ до зими

Понеділок, 1 жовтня 2007, 17:25

Cтаном на 1 жовтня 2007 виконання заходів щодо підготовки до роботи в осінньо-зимовий період підприємств транспортно-дорожнього комплексу й галузі зв’язку для об’єктів відомчого житлово-комунального господарства та соціальної сфери Мінтрансзв’язку складає 100% за всіма показниками.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства.

Таким чином повністю підготовлені об’єкти, які знаходяться на балансі Мінтрансзв’язку, - 1,530 тис. житлових будинків, 195 гуртожитків, 21 дитячий садок, 51 лікувальний заклад, 43 учбових заклади, 113 котельних, які забезпечують теплом об’єкти житлово-комунальної та соціальної сфери, 147 км тепломереж, 229 км мереж водопостачання та каналізації.

Реклама:

У плані підготовки виробничих приміщень зроблено ремонт і утеплення дверей і вікон, ремонт крівлі, ремонт і налагодження систем опалювання, теплових завіс і вентиляції, здійснено інші заходи.

Для забезпечення працівників придбано 71,7 тис. комплектів теплого спецодягу та 188,1 тис. пар теплого спецвзуття. Здійснюються заходи щодо забезпечення працівників підприємств побутовим вугіллям і дровами.

У виконання заходів щодо підготовки підприємств, транспортних засобів і відомчого житлового господарства витрачено понад 2,4 млрд. грн.

РБК-Украина

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!