Черновецький натравить ДАІ та ДПА на маршрутки

Четвер, 6 вересня 2007, 12:03

Київська міська державна адміністрація вирішила посилити контроль за технічним станом маршрутних таксі, які працюють на маршрутах міста.

Про це повідомила прес-служба міськадміністрації з посиланням на першого заступника начальника Головного управління транспорту Івана Новохацького.

З його слів, комунальна служба перевезень разом з Державною автомобільною інспекцією, технічною інспекцією й Державною податковою адміністрацією в Києві двічі на тиждень будуть проводити рейди з перевірки маршруток.

Під час рейдів інспектори будуть перевіряти технічний стан машин, фінансову дисципліну підприємств-перевізників, видачу квитків пасажирам, відповідність записів у дорожніх листах.

Реклама:

За підсумками перевірок інспектори будуть становити акти й передавати перевізникам, а відповідальних осіб притягатимуть до відповідальності.

Строки проведення рейдів прес-служба не називає.

Новохацький нагадав, що міськадміністрація займається також створенням автобусно-тролейбусної мережі в центрі міста, що зумовить зменшення кількості маршруток.

Як повідомлялося, у липні Київська міська рада вирішила ввести фіксовані зупинки на вимогу для маршрутних таксі й установила граничну швидкість руху для громадського транспорту, крім таксі, у межах Києва 50 км/година.

Київрада також затвердила межі центральної частини міста, де працюватиме тільки транспорт великої й надвеликої місткості.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!