В Києві вбито власника мережі VIP-ресторанів

П'ятниця, 28 вересня 2007, 13:55

43-річного бізнесмена кілер застрелив в під`їзді будинку на Гоголевській, 49.

Вбивство сталося 27 вересня близько четвертої ранку. Загиблий - Олександр Малинський, громадянин США, співвласник VIP-ресторанів "Три кити" на Львівській площі, "Ранчо" на Обухівській трасі та "Купідон" на Оболоні.

Бізнесмен того дня затримався на роботі. Таке траплялося й раніше - Малинський міг бути на роботі по кілька діб, але цього разу під ранок поїхав додому своїм чорним "Лексусом". Зайшов в парадного, піднявся сходами до ліфта. У цей момент пролунали два постріли.

"Стріляли, швидше за все, з обрізу. Саша помер на місці", - розповів очевидець події, сусід Олександра, який не побажав представитися.

Реклама:

Малинський жив на Гоголевській, 49 з цивільною дружиною - 26-річною Мариною Шингаївською. Без батька залишилися двоє маленьких дітей - 2-річний Мишко і 5-місячна Камілла.

Вбивця втік з місця злочину на автомобілі загиблого. У ЦГЗ київської міліції повідомили, що за фактом події буде порушено кримінальну справу за статтею "умисне вбивство". Проте давати коментарі правоохоронці поки що не готові.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!