Створити СП з добудування КГЗКОР не вдалося через госпіталізацію Семенюк

Четвер, 20 вересня 2007, 12:06

Заходи за участі глави Фонду держмайна Валентини Семенюк, намічені на найближчий час, у тому числі підписання угоди про створення спільного підприємства для добудування Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР), що планувалося 20 вересня, відкладені на невизначений термін через її госпіталізацію.

Про це повідомили у ФДМ, передає "Інтерфакс-Україна".

"Стан здоров'я Валентини Петрівни різко погіршився ввечері в середу, вона була госпіталізована в державну клінічну лікарню "Феофанія" у Києві. Всієї її поїздки - планувалося чотири області - поки відкладені", - сказав представник Фонду.

Як повідомлялося, глава Фонду державного майна (ФДМ) Валентина Семенюк раніше повідомила, що процедура оцінки майнового комплексу державного підприємства "Дирекція КГЗКОР" завершена й 20 вересня договір з УРМК по створенню СП для завершення будівництва об'єкта буде підписано прямо на підприємстві. При цьому вартість оцінки поки не розголошується.

Реклама:

Будівництво КГЗКОРу почалося в 1985 році, після розпаду СРСР його правонаступником стала Україна, уряд якої вирішив створити спільне підприємство, у якому державі буде належати 50%+1 акція, інше - російській групі "Мєталлоінвєст" і запорізькій "Смарт-груп".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!