Соціалісти вже готові здати Рудьковського

Четвер, 13 вересня 2007, 18:52

Член Соціалістичної партії України Віталій Шибко вважає, що у випадку, якщо провина Міністра транспорту Миколи Рудьковського буде доведена, він повинен бути притягнутим до відповідальності.

Про це він заявив сьогодні, відповідаючи на питання журналістів, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Я і моя політична сила вважаємо, що будь-який Міністр, будь-який чиновник, який порушив закони, повинні бути притягнуті до відповідальності".

За словами соціаліста, у випадку, якщо провина Рудьковського буде доведена в суді, "правосуддя повинне бути перш за все", - заявив Шибко.

Реклама:

При цьому він підкреслив, що Міністерство транспорту - таке відомство, де завжди можуть виникнути питання, і де щодня можна заводити кримінальні справи.

Нагадаємо, вчора, 12 вересня, керівник служби Секретаріату Президента з питань забезпечення зв’язків з Верховною Радою і Кабінетом Міністрів Ян Берназюк висловив надію, що уряд прийме рішення щодо виконання указів Президента і рішень Ради національної безпеки і оборони (РНБО) про звільнення Міністра транспорту і зв’язку Миколи Рудьковського і Міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича на наступному засіданні Кабінету Міністрів.

Раніше, 4 вересня РНБО ухвалив рішення усунути від виконання обов’язків Міністра транспорту і зв’язку Миколу Рудьковського і Міністра з питань надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!