Волю-кабель готують до продажу?

Вівторок, 7 серпня 2007, 13:09

Найбільший кабельний оператор компанія "Воля" (яка входить до інвестиційного фонду Ukrainian Growth Fund III міжнародної компанії Sigma Bleyzer), приступив до розгляду пропозицій від потенційних покупців для оцінки свого бізнесу, тобто починає pre-sales етап. Про це повідомляють "Экономические известия" з посиланням на президента компанії Сергія Бойко

Бойко також відзначив, що таку процедуру передбачає процес виходу на IPO, що компанія і має намір зробити в найближчому майбутньому: "Відповідно акціонери компанії "Воля" уклали договір з фінансовим консультантом "Голдман Сакс" на предмет підготовки й організації такого виходу".

У той же час у ЗМІ з'явилася інформація про те, що компанією "Воля" зацікавився один зі співвласників угорської фінансової групи ОТР, що через тиждень буде говорити з акціонерами української телекомунікаційної компанії про майбутню угоду. Ім'я бізнесмена не розголошується.

В той же час керівник PR-підрозділу Sigma Bleyzer Олександр Чапко заявив: "У мене немає такої інформації, що "Воля" продається, але я можу припустити, що зараз вивчається питання, які далі будуть взаємини з "Волею". Зараз і керівництвом Sigma Bleyzer і самою "Волею" вивчається питання майбутнього виходу Sigma Bleyzer. Це нормальна позиція, ми не є структурою, що буде довічно володіти своїми компаніями. З іншого боку, для "Волі" Sigma Bleyzer ще багато чого може зробити. Продавати її зараз було б рано".

Реклама:

Компанія "Воля" — найбільший кабельний оператор країни. У Києві послугами кабельної мережі "Волі" користуються більш 500 тис. абонентів (80% ринку).

"Экономические известия"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!