У Тимошенко побачили, як Семенюк і права рука Азарова намагаються хапнути "Більшовик"

Четвер, 30 серпня 2007, 14:59

Блок Юлії Тимошенко заявляє про підготовку до "тіньового кримінального розпродажу" активів київського заводу "Більшовик" Фондом держмайна і державною податковою інспекцією України.

За даними БЮТ, розпродаж планується найближчими днями, "незважаючи на те, що завод перебуває у списку підприємств, які мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави і не підлягають приватизації".

"Таким чином, голова Фонду державного майна соціалістка Семенюк у тандемі з головою Державної податкової інспекції, правою рукою Азарова, Брезвіним намагаються остаточно "підчистити" економіку України напередодні дострокових парламентських виборів, відверто порушуючи закони", - сказано у заяві БЮТ.

У БЮТ вважають, що "посадові хапуги від СПУ, розуміючи, що дні їхнього перебування при владі лічені, а совість і мораль остаточно втрачені, мають одну мету, - в останні дні свого правління як можна більше урвати на безбідне життя".

БЮТ висловлює підтримку колективу заводу "Більшовик", "який виступив проти брутального зазіхання корупційних ділків на державне підприємство стратегічного значення".

Реклама:

Крім того, БЮТ звертається до президента Віктора Ющенка з вимогою вжити всіх необхідних заходів для того, "щоб не дозволити політичним банкрутам під завісу їхньої безславної кар’єри пограбувати країну".

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!