Гриценко звільнив військових за оборудки з металобрухтом в Новобогданівці

П'ятниця, 3 серпня 2007, 12:53

Гриценко звільнив військових за оборудки з металобрухтом в Новобогданівці, про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Військовослужбовці військової частини Південного оперативного командування Сухопутних військ, що дислокується у селі Новобогданівка, незаконно вивозили з технічної території складів та здавали на приймальний пункт кольорові та чорні метали, в результаті чого нанесли збитки державі в розмірі більше 60 тисяч гривень.

За порушення вимог Статуту внутрішньої служби Збройних Сил України, інших керівних документів та з метою недопущення таких випадків в подальшому, відповідно до статей 12, 68 Дисциплінарного статуту ЗС України наказом Міністра оборони України №435 від 2 серпня 2007 року звільнено з військової служби за службовою невідповідністю: командира 275 артилерійської бази Південного оперативного командування підполковника Мітусова Ю.Д., начальника штабу – першого заступника командира цієї ж військової частини майора Килафли О.Д. та заступника командира – головного інженера даної військової частини майора Магулу О.С.

Всього покарано 16 військовослужбовців. Серед них дисциплінарні стягнення отримали посадові особи управління Південного оперативного командування.

Реклама:

Старшого інженера 275 артилерійської бази майора Соломяника І.В., ще п’ятьох прапорщиків та двох сержантів військової служби за контрактом позбавлено військового звання.

 

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!