Рудьковський обіцяє унебезпечити залізницю до Євро-2012

П'ятниця, 3 серпня 2007, 17:00

Державна адміністрація залізничного транспорту "Укрзалізниця" розробляє проект Державної програми підвищення безпеки руху на залізницях України у 2008-2012 роках. Про це сьогодні на засіданні Ради "Укрзалізниці" повідомив Генеральний директор адміністрації Володимир Козак.

Як повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", тепер програма перебуває в стадії пророблення на місцях. "Кожна залізниця, кожне господарство мають внести свої рекомендації і пропозиції щодо створення механізмів і впровадження заходів для підвищення безпеки руху на залізничному транспорті", - відзначив Козак.

На засіданні Ради "Укрзалізниці" був представлений проект Програми, у якому передбачено низку заходів, що плануються для застосування в господарствах "Укрзалізниці".

Серед них відновлення парку пасажирських вагонів, збільшення обсягів модернізації і капітального ремонту шляхів, стрілочних переводів, відновлення шляхової техніки, відновлення рухливого тягового парку, установка додаткових сигнальних пристроїв на ж/д переїздах, модернізація господарств автоматики і зв'язки електрифікації й електропостачання.

Реклама:

Планується, що рекомендації і доробки до Програми будуть розглянуті і затверджені на наступному засіданні Ради "Укрзалізниці", що запланована на осінь. Після твердження проект держпрограми буде передано на розгляд до Мінтрансу.

ЛІГАБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!