Тимошенко обіцяє не залишати "Криворіжсталь" у спокої

Вівторок, 28 серпня 2007, 15:03

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко контролюватиме виконання всіх зобов’язань, які взяли на себе при купівлі "Криворіжсталі" нові власники підприємства.

Про це Тимошенко заявила у Кривому Розі під час зустрічі з працівниками металургійного комбінату , повідомляє її пресс-служба.

Працівники комбінату розповіли лідеру БЮТ, що на підприємстві дійсно виконуються всі зобов’язання, а саме: збільшення заробітної платні, отримання компенсацій при звільненні у розмірі 30-60 тис. гривень у залежності від стажу та віку працівників.

Також виконуються зобов’язання по виплаті лікарняних та тарифним відпусткам.

Лідер БЮТ наголосила, що потрібно "якомога скоріше прибрати від інших підприємств вітчизняних кланових ворів".

Реклама:

Тимошенко розповіла, що у Миколаєві повністю зруйнований Чорноморський суднобудівний завод. "Кінах там попрацював зі своєю групою. Там нічого нема. Замість 3.000 працівників залишилось 300. Цей завод починають різати на металобрухт", - обурилася вона.

Крім того, лідер БЮТ наголосила, що Одеський припортовий завод, який віддається родині Януковича-Ахметова, також знаходиться у занепаді.

"Я б не хотіла, щоб так і надалі було з нашими заводами, коли вони, як пам’ятники, по всій країні стоять абсолютно безхозні. Я вірю, що коли прийде нормальний інвестор, ми зможемо отримати зовсім іншу якість життя", - заявила лідер БЮТ.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!