"Білайн" захопить 95% території країни до липня 2008

Понеділок, 20 серпня 2007, 18:32

Оператор мобільного зв'язку компанія "Українські радіосистеми" (бренд "Білайн") має намір розширити територію покриття своєї мережі в Україні на 15% до 95% до липня 2008 року.

Про це під час Інтернет-конференції на сайті агентства "Главред" повідомив генеральний директор УРС Сергій Миронов.

"Розширення покриття до рівня лідерів ринку плануємо завершити не пізніше другого кварталу наступного року", - сказав Миронов.

З його слів, зараз оператор покриває 80% території України.

Реклама:

Зокрема планується покрити міста Краматорськ, Слов'янськ, Красний Лиман і Святогорськ (Донецька область) до 2008 року; трасу "Київ-Харків" і Полтаву до кінця 2 кварталу 2008, а також низку інших регіонів.

Він також зазначив, що актуальною є зміна системи обліку абонентів, оскільки введення прозорої й чіткої політики дає змогу скоротити витрати компанії й спрямувати фінансові кошти на поліпшення обслуговування абонентів і мережі.

"Міняти політику обліку абонентів, робити її більш прозорою й більше суворою - означає витрачати менше грошей на підтримку номерів, які не використовуються. Відповідно, вивільнені кошти - на розвиток мережі, на поліпшення якості обслуговування", - сказав Миронов.

За даними Миронова, понад 80% абонентів оператора - активні.

Активними є абоненти, котрі здійснили за останні 6 місяців трансакції, що принесли компанії прибуток.

Нагадаємо, у липні кількість абонентів "Білайну" збільшилась порівняно з червнем на 1,7%, або на 46,352 тис. до 2,708 млн.

2006 рік УРС закінчили зі збитками 61 млн. доларів, збільшивши чистий дохід в 16,85 разів до 33,7 млн. доларів порівняно з 2005 роком.

Мережа УРС покриває територію, на якій проживають понад 86% населення України.

100% оператора належать російському "ВимпелКому".

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!