Глава НБУ може увійти до списку НУНСу?

Четвер, 2 серпня 2007, 17:41

З'їзд "Народного союзу "Наша Україна" затвердив список з 388 делегатів кандидатів у народні депутати від партії у виборчий список блоку "Наша Україна - Народна самооборона".

За таке рішення проголосували 468 делегатів з'їзду, проти - 33 з 634.

У виборчий список, зокрема, увійшов глава Національного банку України Володимир Стельмах, міністр оборони Анатолій Гриценко, секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Іван Плющ.

Як повідомили у Нацбанку, зараз Стельмах перебуває на лікарняному - з'ясувати позицію глави центрального банку щодо його участі у виборчій кампанії не представляється можливим.

Реклама:

За даними НБУ, протягом декількох днів обов'язки глави центрального банку буде виконувати перший заступник глави Нацбанку Анатолій Шаповалов.

Нагадаємо, голова Ради НБУ, член політради "Нашої України" Петро Порошенко під час виступу на з'їзді партії оголосив про рішення не балотуватися в народні депутати, оскільки одержав "надзвичайно цікаве" пропозицію від президента зосередитися на професійному, економічному напрямку.

Міжпартійний з'їзд блоку "НУ-НС" відбудеться 7 серпня. Не виключено, що в ньому візьме участь президент України Віктор Ющенко.

За даними джерел "Економічної правди" ця інформація не відповідає дійсності.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!