До влади тепер можна звернутися через Інтернет-приймальню

Середа, 15 серпня 2007, 14:25 -

В українському Інтернеті починає роботу інтернет-приймальня органів державної влади "Виконком".

Про початок експлуатації цього сервісу повідомляє Медіа-центр "Четвертий Сектор" із посиланням на повідомлення компанії "Ай Ті група "Центр", підрозділ якої – e-Government solutions – і вводить новий сервіс.

Як сказано в повідомленні, система "Виконком" була створена відповідно до вимоги чинного законодавства України.

"Розробляючи систему "Виконком", e-Government solutions головним завданням поставив спрощення і поліпшення умов роботи органів влади зі зверненнями від громадян за допомогою Інтернет-мережі", - повідомляє компанія.

Реклама:

Насамперед, як відзначається, це "можливість створювати необмежену кількість Інтернет-приймалень, що обслуговують не тільки установи, але й окремих представників влади".

"Е-Government solutions передбачив у системі "Виконком" механізми контролю і відображення процесів проходження запитів по інстанціях як з боку громадян, що звертаються, так із боку адміністрації і органів, що стоять вище", - стверджує компанія.

"Крім того, користувачам надається можливість звертатися до органів влади, підключеним до цього сервісу, з єдиного порталу", - підкреслюється в повідомленні.

Ресурс доступний для будь-якого користувача Інтернет за адресою: http://www.vykonkom.com/. Реєстрація обов'язкова.

У системі також передбачений сервіс захисту від "некоректних користувачів " (використання ненормативної лексики, провокаційні й особистого характеру питання, і т.д.), у результаті чого блокується запит, і можливе блокування автора запиту.

Чинне законодавство зобов'язує органи державної влади, адміністрації, державні підприємства використовувати спеціалізований Інтернет-ресурс, за допомогою якого громадяни України мали б можливість ставити ті чи інші питання вищезгаданим інстанціям, уточнює компанія.

"Українська правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: